Bemutatkozás

Cégünk, 20 éve áll az ügyfeleink rendelkezésére, a legmagasabb igényeket is kielégítve, legyen szó vállalati, vagy lakossági partnereinkről.

Vállalatiügyfeleinknek

Vállalati partnereink számára a legkülönfélébb szolgáltatásokat biztosítjuk, az új ponyvák gyártásától a meglévők felújításáig, javításáig.

Rövid határidővel vállaljuk tehergépjárműponyvák gyártását, egyszerű kisteherautóktól az XXL-es szerelvényekig.

Mezőgazdasági és ipari szegmensben tevékeny ügyfeleink részére, sátrak, fémszerkezetek, gépek, tározók, ponyváinak gyártását biztosítjuk szoros határidővel, kiváló minőségben.

Lakosságiügyfeleinknek

Cégünknek fontosak a lakossági partnereink ezért kiemelt figyelmet fordítunk az általuk kért termékcsoportok folyamatos bővítésére. Termékeink közül a következőket ajánljuk szíves figyelmükbe.

Filagóriákra, teraszokra, garázsokra, üvegfóliákat és napárnyékolókat. Kerti kiülőkre, fedetlen teraszokra, napvitorlákat. Medencékre, kerti eszközökre, játékokra, hintaágyakra takaróponyvákat. Telephelyünkre befáradva, kedvére válogathat a legjobb minőségű és legváltozatosabb színű alapanyagainkból.

Termékeink időjárás állóak, valamint garanciát vállalunk minden egyes általunk gyártott termékre. Rövid határidővel, megbízhatóan és precízen dolgozunk. Érdeklődik valamilyen termékünk után? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!